Meistä

Kotipalvelu Hoivailo

Valmistuin sairaanhoitajaksi 1998. Minulla on laajasti käytännön työkokemusta eri asiakasryhmien kanssa työskentelystä. Olen työskennellyt mm. teho-osastolla, vanhusten vuodeosastoilla, vanhusten palvelukodeissa sekä henkilökohtaisena avustajana mm näkövammaisten, liikuntarajoitteisten henkilöiden ja autismikirjon omaavien henkilöiden kanssa.

Kun työskentelin vanhusten palvelukodeissa ja henkilökohtaisena avustajana, huomasin yksinäisyyden olevan valtava ongelma Suomessa. Erityisesti huomasin, kuinka yleistä yksinäisyys on ikääntyneiden keskuudessa. Harmitti monesti kun aikataulu oli usein niin tiukilla ettei jäännyt aikaa seurusteluun ja läsnäoloon. Kotipalvelu Hoivailon toiminta-ajatus on lähtenyt halusta toteuttaa hyvää ja kiireetöntä kotipalvelua, kotihoitoa ja henkilökohtaista avustamista, jossa asiakas kohdataan arvostavasti ja välittävästi. Palvelujemme tavoitteena on edistää ja tukea asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä tarjota apua itsenäiseen selviytymiseen omassa kodissa. Palvelemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniasissa ja Keravalla .

Henkilökohtaiset avustajamme ja hoitotyön osaajamme tarjoavat tukea arjen haasteisiin ystävällisellä ja ammattimaisella otteella. Erityisesti vanhustenhoidon puolella, henkilökohtainen avustaja saattaa olla monelle päivän ainoa ihmiskontakti. Siksi koen erittäin tärkeänä tarjota kiireetöntä läsnäoloa, kysellä kuulumisia ja vaikkapa juoda kahvit yhdessä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä, millaista apua tarvitset. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.
Meistä

Kotipalvelu Hoivailo

Oma koti kullan kallis. Koti on paikka jossa haluamme elää omanlaista elämää. Paikka joka on saattanut muuttua turvattomaksi toimintakyvyn heiketessä. Älä jää yksin, olemme avuksesi.

Kotipalvelu Hoivailo Oy on kotimainen, aurinkoisella ja sydämellisellä palvelu asenteella vakaasti kasvava sosiaalipalveluita tarjoava yritys. Hoivailo on yhden naisen, vuonna 2023 perustettu yritys. Vastuuhenkilöllä Mavis Ayimaalla on pitkä työkokemus sairaanhoitajana sekä henkilökohtaisena avustajana.

Hoivailo on Helsingin Kaupungin, Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueiden hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja.
Lisäksi, olemme Suomen Tilaajavastuun hyväksymä Luotettava Kumppani -jäsenyritys. Tämä tarkoittaa sitä että voit luottaa palvelujemme laatuun ja ammattitaitoon.
Tarjoamme laadukasta ja kiireetöntä omaan kotiin tuottavaa seuraa, hoivaa ja huolenpitoa asiakkaan tarpeen mukaisesti. Palveluihimme kuuluu henkilökohtainen avustaja-palvelut, omaishoitajan vapaiden sijaistus, kotihoito ja kotihoidon tukipalvelut kuten kotisiivous, asiointi ja saattamisapu sekä seuranpito palvelusetelillä tai ilman.

Asiakkaan (ja omaisen) kanssa laaditaan aina henkilökohtainen palvelusopimus ja -suunnitelma. Palvelusuunnitelma pohjautuu asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin palvelun sisällöstä ja laajuudesta.

Varaa ilmainen kartoituskäynti ja katsotaan miten voimme olla avuksi. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Mavis Ayimaa

Yrittäjä

Palvelumme

Mitä me teemme

01

Kotihoito

Kotihoito (Helsinki) sairaanhoitajan tai lähihoitajan toteuttamana: Voinnin seuranta(mm. verenpaineen mittaus) aamu/iltatoimet, suihkutus,

02

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja auttaa kaikissa arjen toiminnoissa kotona ja kodin ulkopuolella.

03

Omaishoitajan sijainen

Hoivailo tarjoaa luotettavaa hoivaa omaishoitajan vapaapäivien ja lomien ajaksi. Meiltä saa lomien

04

Kotisiivous

Ylläpitosiivous, suursiivous, ikkunanpesu

05

Asiointi ja seuranpito

Mm.kaupassa käynti, apteekissa käynti, kaveriksi lääkäriin yms. Kiireetön läsnäolo ja seuranpito.

06

Harrastustoiminta

Autamme erilaisissa harrastustoimintaan liittyvissä arjen toimissa.

07

Apuvälineiden kuljetus

Kuljetamme apuvälineitä teille kotiin tai kotoa esim.apuvälinelainaamoon. 

08

Yrityssiivous

Säännöllinen tai kertaluontoinen yritys/toimistosiivous ammattitaidolla.

09

Yrityssiivous & Etätaukojumppa

Hoivailo ja Jazell tarjoaa uraauurtavan yhteistyöpalvelun, joka yhdistää tehokkaan ympäristön puhtaanapidon ja